Приех предложението на Бойко Борисов и на ГЕРБ да се

...
 Приех предложението на Бойко Борисов и на ГЕРБ да се
Коментари Харесай

Хекимян откри кампанията си: Приех предложението да се кандидатирам за кмет, защото обичам София

 izbori_2023_v1_013

 

Приех предлагането на Бойко Борисов и на ГЕРБ да се кандидатирам за кмет, тъй като обичам София, познавам проблемите й и по какъв начин те могат да бъдат решени. Това съобщи кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на столицата Антон Хекимян при откриването на предизборната акция пред НДК.

Той е безапелационен, че работата за София би трябвало да продължи, да бъдат осъществени плановете, част от които е доизграждане на още 10 км от метрото. Моето предпочитание е да го създадем дружно, обърна се Хекимян към присъстващите.

Той желае градът да бъде още по-подреден и даде обещание да влязат в регионите с нови стратегии. Според него би трябвало да бъде употребен и капацитетът в науката и образованието.

Не би трябвало да оставим София на некоалиция, сподели Хекимян. Той показа и екипа, с който ще работят дружно – претендентите за районни кметове и общински съветници на ГЕРБ-СДС.

" Борисов е непрекъснато в София и във всеки един миг може да поддържа Антон Хекимян. В Хасково ще отиде единствено един път ", изясни Лъчезар Иванов от ГЕРБ преди старта на събитието. " Нашият претендент превъзхожда в пъти този на Политическа партия ", сподели още той и добави, че главният конкурент на ГЕРБ постоянно е бил Българска социалистическа партия.

" Тръгвам си с възприятие на признателност към всички хора, които ме поддържаха четири мандата, с възприятие на признателност към всички хора, с които работихме, с възприятие на задоволство от това, което направихме. И с вяра, че развиването на София ще продължи с един мощен претендент, какъвто е Антон Хекимян ", сподели кметът Йорданка Фандъкова.

Тя разясни, че главният конкурент на ГЕРБ в София би трябвало да бъдат сътрудниците от Демократична България, в този момент ППДБ, които ръководят половината град.

" Не се тормозете, нашият водач ще бъде тук, когато пристигна време. Кампанията е в цялата страна и е разумно той да обиколи на всички места. София е за край ", сподели Александър Ненков. " Г-н Хекимян ще отвори предпочитание на хора, които не са твърди поддръжници на ГЕРБ, " добави той.

" Трудно обяснимо е, че хем сме в коалиция, хем сме съперници. На локалните избори никой не икономисва нищо. Това, че поддържаме държавното управление, не значи, че нямаме своите рецензии. Това не е автограф на бял лист, а тъкмо противоположното - отговорността би трябвало да е споделена. Тези хора не би трябвало да не помнят, че не са спечелили изборите. ГЕРБ завоюва изборите ", показа националният представител.

" Основният конкурент е този, който има най-големи шансове да отиде на балотаж. И това е Васил Терзиев. И в това няма нищо необичайно. София не може да си разреши да бъде обект на опити. А това е опит - това е човек, който не схваща нищо от София, както и хората към него. Ако Антон Хекимян завоюва, Васил Терзиев няма да е общински консултант и няма да е фактор в София. Което обаче не трансформира прогнозата, че идващият общински съвет ще бъде цветен ", показа депутатът Тома Биков.

" Още сме при започване на акцията. Не си припомням господин Борисов да открива акцията в София, виждал съм да я закрива. Предполагам, че по този начин ще е и в този момент ", приключи той.

" Основният ни конкурент е Васил Терзиев. Постът в София е трамплин към Министерски съвет за него ", съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

" Ще забележим. Сглобката не е безконечна. Ако забележим, че сглобката не върви, може да я развалим ", отсече той на въпрос, че с тези думи може да скапе сглобката.

" Нямаме съперници. Нашата кандидатура си е най-хубавата. И съм сигурен, че софиянци ще го схванат. Виждате метрото, улиците. Който не работи, той не бърка ", сподели депутатът от ГЕРБ Даниел Александров.

Събитието беше намерено от зам.-председателя на ГЕРБ Томислав Дончев.

" Искам в общината да има специалисти, а не крале на селфита. Искам да има мечтатели, а не шарлатани. Влизаме в акция. Приветствам ви, поучавам ви да заобикаляме военната терминология. Няма да се бием с никого. След изборите ще би трябвало да живеем и да работим с другите ", сподели от трибуната Дончев.

" Безспорно е това, което е направено, само че в София има да се направи още доста. Столицата има потребност от мъдрост, има потребност от разсъдък. Има потребност и от сърце, и от обич. И когато приказваме за мъдрост, опит, разсъдък, представям ви госпожа Фандъкова ", приключи зам.-председателят на ГЕРБ.

" За мен беше чест да сътворяваме и променяме София дружно. Убедена съм, че добър кмет става от една особена порода хора, с умения, които не се учат в никой университет или учебно заведение. Кмет не става на стол в кабинет, а на улицата пред хората. Това е повода, заради която съм уверена, че сме застанали зад най-хубавия и квалифициран претендент за София. Това е Антон Хекимян, под чийто кръстосани въпроси нееднократно съм се изправяла ", съобщи от трибуната Йорданка Фандъкова.

" Антон познава проблемите на София. Това е потвърдено. Той е извънредно ученолюбив и прави оценка какъв брой е значимо, че е част от нашия екип ", сподели сегашният ръководител на Столичния общински съвет и претендент за общински консултант Георги Георгиев и показа претендента на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

" Искам да ви благодаря за метода, по който ме приехте ", обърна се към присъстващите Антон Хекимян.

" За тези няколко дни се убедих, че Георги Георгиев и госпожа Фандъкова могат да приказват за плановете на София с дни. Приех предлагането на господин Борисов да бъдат претендент за кмет на София, тъй като обичам София, знам проблемите на града, знам какви могат да бъдат решенията ", продължи кандидат-кметът.

" София не би трябвало да бъде пленник работата да бъде спряна. София би трябвало да продължи да сбъдва плановете си. София не може да бъде пленник на думи, за нея трябват каузи ", сподели още Хекимян и изброи целите си за столицата.

Хекимян показа и претендентите за районни кметове на ГЕРБ.

" Най-важното нещо е спазването на стандартите. На идващото нещо е залагането на доста по-голяма сигурност за придвижването по пътищата ", сподели пред медиите Хекимян.

" Метрото не би трябвало да стопира, би трябвало да бъде приключен Околовръстният път, кръгове също. Въпрос на чест е софиянци да ги имат ", добави той.

" Нашият главен конкурент са хората, които желаеха да спрат плановете за София, а през днешния ден споделят, че мислят най-хубавото за града ", отсече кандидат-кметът на София.

" Няма значение кой от какъв брой време е на терен. Важни са концепциите, които имаме. Виждам след четири години София още по-хубава, по-модерна и по-зелена ", съобщи Хекимян и добави, че Борисов има вяра, че той е задоволително мощна кандидатура, която ще завоюва изборите в София.

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР